Common Rail Bosch-inspuiter 0445120142 Vir Yamz

Produkbesonderhede

Produkmerkers

Common Rail Bosch-inspuiter 0445120142 Vir Yamz

Merk: Nine / Bosch

Onderdele nommer: 0445120142

Spuitkopnommer: 0433172091 / DLLA149P1787

Beheerklepnommer: F00RJ02056

Gewig: 0,8 kg

Wat is terugvoer van klante?

'Redelike prys.'

"Het professionele voor en na diens en 'n beter gehalte. As ek 'n probleem met die installering van tegnologie het, sal Brand Nine my binnekort en professionele antwoord gee."

"Soos ek getoets het, koop ek 2 stelle Little Factory-inspuiters, aangesien dit normaalweg 3 maande moet vervang. As ek onderdele vervang, moet ek werkersgeld betaal, dit beteken my masjien werk halfjaar, 1 masjien moet 2 stelle inspuiters koop van 'n klein fabriek of 'n reman-winkel. Maar ek koop Brand Nine, ek kan 6 maande sonder enige probleme gebruik. As ons bedaar en boekhou, kan ons die resultate maklik vergelyk. '

 ”2 stelle klein fabriek's onderdele + werker's koste> 1 stel merk nege dele prys. Verder as ek neem klein fabriek'se dele, uiteindelik i madea swak gehalte indruk op kliënte … ”

Nege Diesel VS Ander

  Brand Nine Ander
Geskiedenis 50 jaar Maksimum 20 jaar
Produksiemasjien Die jongste uitgawe van die groot famouse-handelsmerk Produksie-masjien vir tuismarkhandelsmerke
Gehalte Top Graad A A of Normaal
Sertifikaat TS16949 en CE Nvt of ISO9000
Diens voor en na verkoop Professioneel en vinnig 95% Voor die verkoop is dit ook goed, maar die diens na die verkoop nie perfek nie
Dele Dbeweegbaarheid 6 maande 3-4 maande
Prys Goedkoper koste per maand in 'n jaar Hoër koste per maand in 'n jaar

 Die beste en nuutste uitgawe-produksiemasjien; Elke inspuit het ID-nommer, kan elke verwerking van watter werker verkry; 100% getoets voor aflewering; Sertifikaat ISO: TS16949 en CE, billike markprys; vinnige en professionele diens voor en na verkoop; dink aan wat u doen dink, doen wat u benodig.

   • Vorige:
  • Volgende:

  • Skryf u boodskap hier en stuur dit aan ons