Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922

Produkbesonderhede

Produketikette

Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922
Merk: Nine Or Caterpillar
Onderdele nommer: 6i-4355
Reman-onderdeelnommer: 0R2922
Vervaardiging: Caterpillar / Nine Diesel
Gewig: 3 kg

Wat is terugvoer van klante?
"Redelike prys."
"Hou 'n professionele voor- en na-diens en 'n beter gehalte. As ek 'n tegniese installasieprobleem het, sal Brand Nine my spoedig en professioneel antwoord gee."
'Terwyl ek getoets het, koop ek 2 stelle Little Factory Injectors, aangesien dit normaalweg 3 maande moet vervang. Verder, as ek onderdele vervang, moet ek werkersgeld betaal, dit wil sê: my masjien werk halfjaar, 1 masjien moet 2 stelle inspuiters van 'n klein fabriek of 'n reman-winkel koop. Maar ek koop Brand Nine, ek kan 6 maande sonder enige probleme gebruik. As ons bedaar en boekhou, kan ons die vergelyking maklik kry. '
"2 stelle klein fabrieksonderdele + werkkoste> 1 stel prys van nege onderdele. Verder as ek klein fabrieksonderdele neem, het ek uiteindelik 'n slegte gehalte indruk op kliënte gemaak ..."

Gestuur
1,1 kg tot 45 kg per spoedversending. Soos DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS ens.
2,45 kg tot 500 kg per lug.
500 kg meer, per see, per land


  • Vorige:
  • Volgende:

  • Skryf u boodskap hier en stuur dit aan ons