Perkins inspuit 6i4355 6i-4355 0R2922

Produkbesonderhede

Produkmerkers

Perkins inspuit 6i4355 6i-4355 0R2922
Handelsnaam: Nine Or Caterpillar
Onderdele nommer: 6i-4355
Reman Parts Number: 0R2922
Vervaardiging: Caterpillar / Nine Diesel
Gewig: 3 kg

Wat is terugvoer van klante?
'Redelike prys.'
"Het professionele voor en na diens en 'n beter gehalte. As ek 'n probleem met die installering van tegnologie het, sal Brand Nine my binnekort en professionele antwoord gee."
'Terwyl ek getoets het, koop ek 2 stelle Little Factory Injectors, want dit moet normaalweg 3 maande vervang word. Verder, as ek onderdele vervang, moet ek geld vir die werkers betaal, dit beteken dat my masjien 'n half jaar werk, 1 masjien moet 2 stelle inspuiters koop by klein fabrieke of reman shop. Maar ek koop Brand Nine, ek kan 6 maande sonder enige probleem gebruik. As ons bedaar en boekhou, kan ons die resultate maklik vergelyk. “
"2 stelle klein fabrieksonderdele + koste vir werkers> 1 stel prys nege onderdele. Verder as ek klein fabrieksonderdele neem, het ek uiteindelik 'n slegte gehalte indruk op kliënte gemaak ..."

Gestuur
1,1 kg tot 45 kg per uitdruklike aflewering. Soos DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45 kg tot 500 kg per lug.
500 kg meer, deur die see, deur die land


  • Vorige:
  • Volgende:

  • Skryf u boodskap hier en stuur dit aan ons