Caterpillar Potloodinspuiter 23600-59105

Produkbesonderhede

Produkmerkers

Caterpillar Potloodinspuiter 23600-59105
Handelsnaam: Nine Or Caterpillar
Onderdagnommer: 23600-59105
Vervaardiging: Caterpillar / Nine Diesel
Gewig: 0,4 kg

Wat is terugvoer van klante?
'Redelike prys.'
"Het professionele voor en na diens en 'n beter gehalte. As ek 'n probleem met die installering van tegnologie het, sal Brand Nine my binnekort en professionele antwoord gee."
'Terwyl ek getoets het, koop ek 2 stelle Little Factory Injectors, want dit moet normaalweg 3 maande vervang word. Verder, as ek onderdele vervang, moet ek geld vir die werkers betaal, dit beteken dat my masjien 'n half jaar werk, 1 masjien moet 2 stelle inspuiters koop by klein fabrieke of reman shop. Maar ek koop Brand Nine, ek kan 6 maande sonder enige probleem gebruik. As ons bedaar en boekhou, kan ons die resultate maklik vergelyk. “
"2 stelle klein fabrieksonderdele + werkkoste> 1 stel handelsmerk nege onderdele prys. Verder, as ek klein fabrieksonderdele neem, het ek uiteindelik 'n indruk op kliënte gemaak ...

Waarom ons kies
U aanbieder het meer as 50 jaar ervaring
U verskaffer slaag ISO / TS16949
u kan professionele diens kry voor en na verkope
u verskaffer het goeie kredietverlening in dieselonderdele
jy kan 'n redelike prys kry
u kan waarborg kry vir u bestelprodukte


  • Vorige:
  • Volgende:

  • Skryf u boodskap hier en stuur dit aan ons